2017/05/23

Doğadan Bizim Probiyotik ve Kombiyotik Ürünleri

Evinizde doğal yoğurt mayalamak artık çok kolay. Doğadan Bizim markası ile hem probiyotik ve kombiyotik destekli doğal yoğurt, doğal kefir, doğal kımız ve doğal peynir yapabilirsiniz. Tüm çeşitlerini Ayışığı Organik sitemizden güvenle satın alabilirsiniz. Gelin çeşitleri birlikte tanıyalım.

dogadan-bizim-probiyotik-ve-kombiyotik


Doğadan Bizim Probiyotik ve Kombiyotik Ürünleri


Bizim Probiyotik Yoğurt Mayası 
1 Kutu içinde 5 Adet bulunmaktadır.
İçindekiler:

Probiyotik Yoğurt Mayası
Mayalama Bilgisi,

1. Sütü 15-20 dakika kaynatınız.

2. Mayalama sıcaklığı olan 40-45 kadar soğumasını bekleyiniz.

3. Ön aktifleşme için bir çay bardağı ılık sütün içine yoğurt mayası paketinin tamamını katınız.Karıştırarak iyice eritiniz.30 dakika bekleyiniz.

4. 40-45 derece mayalama sıcaklığındaki sütün içine çay bardağında erimiş olan mayayı katarak karıştırınız.

dogadan-bizim-probiyotik-ve-kombiyotik


5. Mayalama süresi 5-7 saat arasındadır.

6. Mayalama süresince 40-45 derecelik ısıyı sabit tutmak için kabınızın etrafını ısısını kaybetmeyecek şekilde sarınız.

7. Mayalama süresi sonunda yoğurdunuzu buzdolabına koyunuz.

8. 6-12 saat sonra buzdolabından çıkararak yoğurdunuzu tüketebilirsiniz.

9. Paketi açtığınızda mayanın tamamını kullanınız.

10.  Maya paketlerinizi buzdolabında saklamanız tavsiye edilir.


Bizim Kombiyotik Yoğurt Mayası

1 Kutu içinde 5 Adet bulunmaktadır.
İçindekiler: Kombiotik Yoğurt Mayası
Kombiyotik Yoğurt aynı probiyotik yoğurt gibi yapılmaktadır.

dogadan-bizim-probiyotik-ve-kombiyotik


Bizim Kefir Mayası

1 Kutu içinde 5 Adet bulunmaktadır.
İçindekiler: Kefir Mayası
Kefir Mayalama Bilgisi
1. Sütü 15-20 dakika kaynatınız.

2.    Mayalama sıcaklığı olan 30 dereceye kadar soğumasını bekleyiniz

3.    Ön aktifleştirme için bir çay bardağı ılık sütün içine Kefir mayası paketinin tamamını katınız. Karıştırarak iyice eritiniz.30 dakika bekleyiniz.

4.    30 derece mayalama sıcaklığındaki sütün içine çay bardağında erimiş olan mayayı katarak karıştırınız.
5.    Mayalama süresi 24 saattir.
6.    Mayalama süresince 30 derecelik ısıyı sabit tutmak için kabınızın etrafını ısısını kaybetmeyecek şekilde sarınız.

7.    Mayalama süresi sonunda Kefirinizi buzdolabına koyunuz.
8.    6-12 saat sonra buzdolabından çıkartarak Kefirinizi çalkalayınız. İçilebilir kıvama geldiğinde tüketebilirsiniz. Çalkalama işlemini sürekli yapınız.

Sizlerde evinizde şifa kaynağı doğal Probiyotik yoğurt çeşitleri yapmak istiyorsanız Ayışığı Organik sitemizden güvenle alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder